Kundens utvärdering

Ett axplock av kundernas upplevelser. Samtalsterapisessioner.

Maja Göteborg Att göra upp med det gamla: Annika gav mig ett förslag när det gällde min ilska frustration till min man som jag varit gift med i 30 år. Han hade bedragit mig med en annan kvinna i flera år och jag hade svårt att komma över detta. Annika menade att det bästa sättet att bli fri från sitt ex är att ge fokus till det positiva som varit och att inte hänga upp sig på det dåliga som har hänt. Förslaget hon gav mig var att ringa upp mitt ex och tacka honom för allt fint vi har haft och för den underbara son vi har fått. Först fick jag en klump i halsen och tänkte "aldrig i livet" och sa att jag skulle sova på saken.

Två veckor senare bjöd jag hem Annika på middag och sa att den här middagen är till för att fira. Annika var väldigt förvånad och frågade vad som hänt. Jag berättade att jag hade ringt upp mitt ex och tackade för allt fint vi har haft och för vår underbara son. Han var väldigt paff och mållös men efter samtalet när jag lagt på luren kände jag en oerhört stor befrielse. Jag kände att jag var fri från honom. Äntligen kan jag gå vidare i mitt liv och öppna mig för nya relationer. Tack Kristina Malmö. Tack för samtal och andningssessionen. Jag har fått mycket att tänka på om hur jag ska gå vidare. Spännande! Kontakta gärna mig vid nästa tillfälle du kommer till vår stad. Vänlig hälsning Maja, Göteborg.

Jag heter Marina Bortas Leg. Psykolog.
Annika Lindgren är en terapeut som jag upplever mycket skärpt och träffsäker i sina bedömningar. Hon leder med en fast hand genom terapeutiska tekniker blandat med personlig mognad och livserfarenhet sin klient ur dilemman som kan ha funnits i en hel livstid. När det gäller att bedöma relationer vilket ibland blir temat under en session är Annika lika rak och träffsäker i sin uppfattning som beträffande den enskilde. Med stor intuition och respekt för sin klient visar hon på möjliga alternativ som leder utvecklingen framåt i varje session. Annika Lindgren visar en unik begåvning för sitt yrke och en skicklighet utöver det vanliga. Jag kan varmt rekommendera Annika som terapeut, konsult eller par -och familjerådgivare.

Jag hade aldrig varit i samtalsterapi.
Då jag för första gången träffade Annika. Jag var ganska tyngd av min relation till min fru och barn. Jag behövde hjälp. För första gången upplevde jag att någon tog mig på allvar och det var jätteskönt och att dessutom få ventilera det som jag burit inom mig så länge. Annika gav mig förslag till olika förändringar jag kunde göra i min relation och med enkla redskap började jag en ny resa i mitt liv som fungerade på ett mycket enkelt sätt. Jag var nästan chockad över de enkla och självklara redskap jag kunde använda mig av. Det började bli enklare att leva. Tack Annika för din närvaro och enkelhet till livet, Peter.

Välkommen till samtalsterapimalmo.n.nu.

/yoga-am-strand-asien-510.jpg
Att hitta hem till sig själv
är underbart, harmoniskt,
magiskt och befriande.

/fint-trad.jpgKurser
Kostnad Erbjudande
Kundens upplevelser

Nyhetsbrev

Länkar
andasnu.nu