Att följa sin inre röst

De flesta människor har upplevt situationer där man stått i valet och kvalet och där allting pekat mot en sak men där det ändå varit svårt att fatta beslut eftersom det inte kändes riktigt bra. Så till slut väljer man det som var mest logiskt, och i ett senare läge inser man att det inte alls blev bra och då tänkt: ”Jag visste det" Jag kände hela tiden att det var något som inte stämde, jag kunde bara inte sätta fingret på det, känner du igen detta?

Att hitta hem till sig själv är att ge full fokus till sin inre röst dvs. den rösten som är bortom prestige, känslor och inlärda beteende. Alla människor växer upp i olika miljöer och förutsättningar, men trotts detta har vi ett eget val att kunna leva det liv som vi önskar som vuxen. Nu kanske du inte håller med mig eller rent av tycker det verkar flummigt och det kan jag förstå eftersom du kanske aldrig varit medveten om att du kan leva ditt liv utifrån ett helt nytt perspektiv.

Att i vuxen ålder hitta tillbaka till den du är innerst inne, kan ta tid men att börja lyssna inåt är en bra början. Hos vissa människor är den inre rösten tydlig och stark medan hos andra är den svårare att urskilja. Många människor är omedvetna om den inre rösten men alla har den och en del kallar den för magkänsla, intuition, hjärtats röst, själens röst mm.

Den inre rösten har aldrig fel men de flesta människor förväxlar den med andra saker, som t.ex. rädslor, prestige och känslor. När man verkligen lär sig att lyssna så vet den i varje läge vad som är bäst för dig, vilka val man ska göra, vad man mår bäst av, vilken väg som leder framåt osv.

Tänk på att oavsett vad andra människor säger, hur kloka eller välutbildade de än är och det inte stämmer överens med vad din egen inre röst säger, så är det inte rätt för dig och du behöver inte ens kunna motivera det, det är bara så det är men ofta faller alla pusselbitarna inte på plats förrän i efterhand, och då först förstår man varför det var den vägen som var den rätta.

Välkommen till samtalsterapimalmo.n.nu.

/yoga-am-strand-asien-510.jpg
Att hitta hem till sig själv
är underbart, harmoniskt,
magiskt och befriande.

/fint-trad.jpgKurser
Kostnad Erbjudande
Kundens upplevelser

Nyhetsbrev

Länkar
andasnu.nu